Study Mastery richt zich op hoofdzakelijk op studenten en leerlingen, maar ook docenten en organisaties.

Studenten

We richten ons op studenten die zich af vragen of ze op de meest effectieve manier studeren. We richten ons met name op HBO en WO studenten en hebben ook contacten met studieverenigingen. Studenten die zich opgeven voor de Masterclasses en mentoring  variëren van studenten die vastlopen tijdens hun studie, zich goed willen voorbereiden op hun studie of studenten die willen weten hoe ze al hun ambities kunnen waarmaken. Herken jij je in één van de omschrijvingen?  Klik dan hier voor Study Mastery en Mentoring om te kijken wat we hebben te bieden.

Study Mastery Course
Study Mastery Pro Course

Leerlingen

We richten ons ook op leerlingen die zich voor willen bereiden op hun examens of vervolgopleiding. Leerlingen die zich opgeven voor Masterclasses en mentoring willen vaak het zekere voor het onzekere nemen om goed hun examens door te komen, weten dat de uitvalpercentages bij eerstejaars studenten in het HBO en WO opleidingen hoog zijn of voelen aan dat er bij de vervolgopleiding hogere eisen gesteld worden. Herken jij je in één van bovenstaande beschrijvingen? Klik dan hier voor Study Masterclasses en Mentoring om te kijken wat we hebben te bieden.

Mastery Mentoring

Docenten & trainers

Ook voor docenten en trainers verzorgen we op aanvraag Masterclasses (Teaching Mastery). Vaak gaat het om ambitieuze docenten en/of trainers die samen met hun team willen groeien in hun vak. Ze herkennen problematiek die studenten / leerlingen hebben met studeren en willen graag meer tools tot hun beschikking hebben om deze studenten te begeleiden. Ze staan kritisch tegenover alle fabels in het onderwijs en willen weten wat bewezen effect heeft bij studenten. Ook trainers die meer uit hun trainees willen halen in zowel profit- als non-profitorganisaties op het gebied van leren en studeren kunnen gebruik maken van onze diensten. Herken jij je in één van bovenstaande beschrijvingen? Klik dan hier voor Teaching Mastery om te kijken wat we hebben te bieden.

Teaching Mastery

Organisaties

Organisaties die graag meer uit hun medewerkers willen halen zouden kunnen kiezen voor een lezing / presentatie. Dit kan variëren van middelgrote tot grote ondernemingen die in één klap een positief effect willen zien bij een grote groep individuen. De ondernemingen zijn geïnteresseerd in wat bewezen effecten heeft bij hun medewerkers en zijn bereid in de ontwikkeling van hun medewerkers te investeren. Herken je jouw organisatie in deze omschrijving? Klik dan hier voor Inspiring Mastery

Inspiring Mastery